GOAATO
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Помогите выбрать место для подачи документов на шенгенскую визу в Украине

2 користувачів

Перейти донизу

Помогите выбрать место для подачи документов на шенгенскую визу в Украине Empty Помогите выбрать место для подачи документов на шенгенскую визу в Украине

Повідомлення  Oleg Ср Травень 15, 2024 12:24 pm

Привет! Ищу совета от тех, кто уже сталкивался с процессом получения шенгенской визы в Украине. Какое место подачи документов вы можете порекомендовать? Интересует комфортность процесса, скорость рассмотрения заявки и качество обслуживания. Буду признателен за ваши рекомендации!

Oleg

Кількість повідомлень : 50
Дата реєстрації : 08.12.2023

Повернутися до початку Перейти донизу

Помогите выбрать место для подачи документов на шенгенскую визу в Украине Empty Re: Помогите выбрать место для подачи документов на шенгенскую визу в Украине

Повідомлення  Dmytro Пт Травень 31, 2024 11:07 am

Я звернувся до компанії Visaes для отримання робочої візи в Польщу і залишився дуже задоволений їхніми послугами. Процес оформлення робочої візи був для мене досить складним, але завдяки професійній підтримці команди Visaes всі проблеми були вирішені оперативно і ефективно. Вони надали чіткі інструкції та допомогли зібрати всі необхідні документи, що значно полегшило процес. Я дуже вдячний за їхню оперативність та професіоналізм. Якщо вам потрібна робоча віза в Польщу, рекомендую звернутися до visaes.com.ua ви отримаєте якісні послуги та надійну підтримку.

Dmytro

Кількість повідомлень : 198
Дата реєстрації : 12.09.2023

Повернутися до початку Перейти донизу

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі