GOAATO
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Гарні засоби догляду за ротовою порожниною

3 користувачів

Перейти донизу

Гарні засоби догляду за ротовою порожниною Empty Гарні засоби догляду за ротовою порожниною

Повідомлення  Bravser Вт Лист 29, 2022 4:59 pm

Мій стоматолог сказав, щоб обирали все самостійно, що різниці особливо і немає, но я не вірю, боюся реально помилитися, де краще всього купувати?

Bravser

Кількість повідомлень : 29
Дата реєстрації : 17.06.2021

Повернутися до початку Перейти донизу

Гарні засоби догляду за ротовою порожниною Empty Re: Гарні засоби догляду за ротовою порожниною

Повідомлення  айзберг Вт Лист 29, 2022 5:01 pm

Ну так зайдіть в аптеку і купіть все, що вам потрібно, в чому проблема? Ви думаєте що десь буде щось краще? Ну не знаю...

айзберг

Кількість повідомлень : 8
Дата реєстрації : 03.06.2022

Гарні засоби догляду за ротовою порожниною Empty Re: Гарні засоби догляду за ротовою порожниною

Повідомлення  Bravser Вт Лист 29, 2022 5:01 pm

айзберг пише:Ну так зайдіть в аптеку і купіть все, що вам потрібно, в чому проблема? Ви думаєте що десь буде щось краще? Ну не знаю...
То в аптеці реально малий вибір, там просто немає чого купувати, тому шукаю інші варіанти

Bravser

Кількість повідомлень : 29
Дата реєстрації : 17.06.2021

Повідомлення  kateostin Вт Лист 29, 2022 5:06 pm

Вам просто потрібно переглянути всі професійні засоби і серед них вже обирати. От раджу вам зайти на сайт, де ми купуємо різні засоби догляду за ротовою порожниною https://www.aitas.com.ua/product-category/zasobi-doglyadu-za-rotovoyu-porozhninoyu/ До всього є детальний опис, крім цього можна просто отримати пораду від менеджера і оприділитися з тим, що краще придбати. Все просто і доступно, спробуйте.
kateostin
kateostin

Кількість повідомлень : 27
Дата реєстрації : 20.10.2020

Повідомлення  Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі