Медичне питання
Сторінка 1 з 1
Медичне питання
Скажіть, що це може бути. У дитина була нудота, блювота, діарея. Потім піднялася температура. Та, як мені здається, якийсь запах із рота. Я спочатку думала, що це отруєння. Але чого температура?
Синичка- Гість
Re: Медичне питання
Треба звернутися до лікаря. Та не просто йти до сімейного, а швидку викликати. У дитині усі процеси у організмі протікають набагато швидше, ніж у дорослої людини. Тому не треба сидіти та чекати з моря погоди.
Ковальски- Гість
Та взагалі то це більше схоже на отруєння. До речі, хочу сказати, що у сезон, коли починають їсти перши кавуни та дині - лікарні переповнені. Тому що у баштанних багато нітратів. Організм дорослої людини ще так-сяк впорається, а ось у дитини з цим можуть бути проблеми.
Олег- Гість
Синичка пише:Скажіть, що це може бути. У дитина була нудота, блювота, діарея. Потім піднялася температура. Та, як мені здається, якийсь запах із рота. Я спочатку думала, що це отруєння. Але чого температура?
Нудота, блювота, пронос - це все симптоми отруєння. А коли вже з'являється температура, то це говорить про те, що токсини вже не у шлунку, а у крові. При отруєнні чутно запах ацетона з рота. Якщо зроблять аналіз сечі на ацетон - то він буде підвищений.
При чотирьох смужках у аналізі на ацетон вже треба крапати дитину. Якщо одна або дві - можна випоювати. Тобто давати пити часто та потроху. Потроху - для того, щоб знов не почалося блювання.
Також можна дати дитині Смекту. У Тернополі у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/ternopil можна купити 12 пакетів за 136 гривень. Порошок розчиняють у склянці води. Це гарний абсорбент, який абсорбує токсини.
safoka2609- Кількість повідомлень : 3
Дата реєстрації : 30.07.2022
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі