GOAATO
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Медичне питання

Перейти донизу

Медичне питання Empty Медичне питання

Повідомлення  Синичка Пн Серп 22, 2022 6:23 pm

Скажіть, що це може бути. У дитина була нудота, блювота, діарея. Потім піднялася температура. Та, як мені здається, якийсь запах із рота. Я спочатку думала, що це отруєння. Але чого температура?

Синичка
Гість

Повернутися до початку Перейти донизу

Медичне питання Empty Re: Медичне питання

Повідомлення  Ковальски Пн Серп 22, 2022 6:29 pm

Треба звернутися до лікаря. Та не просто йти до сімейного, а швидку викликати. У дитині усі процеси у організмі протікають набагато швидше, ніж у дорослої людини. Тому не треба сидіти та чекати з моря погоди.

Ковальски
Гість

Повідомлення  Олег Пн Серп 22, 2022 6:42 pm

Та взагалі то це більше схоже на отруєння. До речі, хочу сказати, що у сезон, коли починають їсти перши кавуни та дині - лікарні переповнені. Тому що у баштанних багато нітратів. Організм дорослої людини ще так-сяк впорається, а ось у дитини з цим можуть бути проблеми.

Олег
Гість

Повідомлення  safoka2609 Пн Серп 22, 2022 7:07 pm

Синичка пише:Скажіть, що це може бути. У дитина була нудота, блювота, діарея. Потім піднялася температура. Та, як мені здається, якийсь запах із рота. Я спочатку думала, що це отруєння. Але чого температура?

Нудота, блювота, пронос - це все симптоми отруєння. А коли вже з'являється температура, то це говорить про те, що токсини вже не у шлунку, а у крові. При отруєнні чутно запах ацетона з рота. Якщо зроблять аналіз сечі на ацетон - то він буде підвищений.
При чотирьох смужках у аналізі на ацетон вже треба крапати дитину. Якщо одна або дві - можна випоювати. Тобто давати пити часто та потроху. Потроху - для того, щоб знов не почалося блювання.
Також можна дати дитині Смекту. У Тернополі у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/ternopil  можна купити 12 пакетів за 136 гривень. Порошок розчиняють у склянці води. Це гарний абсорбент, який абсорбує токсини.

Медичне питання 22-08-2022-220544

safoka2609

Кількість повідомлень : 3
Дата реєстрації : 30.07.2022

Повідомлення  Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі